Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Tην κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου μπροστά από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων δρομολογεί η Περιφέρεια Ηπείρου. Το έργο, με συνολικό προϋπολογισμό 685.483,87 ευρώ, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής INTERREGVI-AIRACBC Ελλάδα- Αλβανία 2021-2027.
Η Ειδική Υπηρεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών έχει διατυπώσει θετική γνώμη για το σχέδιο του τεύχους διακήρυξης του έργου που περιλαμβάνει την κατασκευή του κυκλικού κόμβου παράλληλα με την ανακατασκευή τμήματος μήκους 0,55 χλμ της Εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κοζάνης.
