Άσκηση ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας
Οι δύο νέες δυνατότητες για ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ - Τι συμφέρει τους οφειλέτες
Εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Βράκα για την Άρτα του 16ου αιώνα στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα για τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση στη Φιλιππιάδα
Περιφερειακή Επιτροπή: Αποφάσεις για έργα αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο
Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην Άρτα την Τετάρτη 29 Απριλίου

H Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας τις δράσεις εξωστρέφειας, συμμετείχε στη Wine Paris 2026, ενισχύοντας την παρουσία πέντε Ηπειρωτών οινοποιιών σε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των κρασιών, των αποσταγμάτων και των καινοτόμων ποτών.
Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν 5437 εκθέτες από 154 χώρες και στις επαγγελματικές συναντήσεις καθώς και στις εκπαιδευτικές συνεδρίες που πραγματοποιήθηκαν, αναδείχτηκαν οι νέες τάσεις της αγοράς με έμφαση στη βιωσιμότητα, τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συμπεριφορές και τις αναδυόμενες κατηγορίες προϊόντων.
Καθ' όλη τη διάρκεια την διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με διεθνής οινοποιούς, εισαγωγείς, διανομείς, sommeliers κλπ. με απώτερο σκοπό την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
Παράλληλα με τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση, η Περιφέρεια Ηπείρου στήριξε τη δράση της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι που αφορούσε την πραγματοποίηση εκδήλωσης και δείπνου προβολής του ελληνικού κρασιού, η οποία διοργανώθηκε από το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων.
Η εκδήλωση απευθυνόταν σε επιλεγμένο γαλλικό κοινό, όπως εισαγωγείς, sommeliers και εκπροσώπους του εξειδικευμένου Τύπου.
