Αναρτήθηκε στις:05-01-26 10:53

Συνελήφθη στα Ιωάννινα για διάθεση κοκαΐνης στον ανήλικο γιο του


Συνελήφθη ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2026, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού, επίσης για το αδίκημα της έκθεσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η αστυνομία ενημερώθηκε για τη μεταφορά ανηλίκου στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει χρήση της ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνης.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το προηγούμενο βράδυ, 31 Δεκεμβρίου 2025, ο συλληφθείς, πατέρας του ανηλίκου, βρισκόταν μαζί με τον γιο του και τον συγκατηγορούμενό του σε αυτοκίνητο, όπου προέβη ο ίδιος σε χρήση κοκαΐνης και στη συνέχεια προσέφερε τη συγκεκριμένη ουσία και στον ανήλικο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ