Ερωτήσεις της Κατερίνας Σχισμένου προς τη θεατρική ομάδα «Υπόθεσις 19» για τη νέα της παράσταση
Σύλλογος Γυναικών Άρτας της ΟΓΕ: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Τιμητική εκδήλωση για τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη
Μ. Σχοινάς: Μέσα από τη νέα ΚΑΠ οικοδομούμε ένα νέο εθνικό συμβόλαιο για την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα
Νέα καταληκτική ημερομηνία για το «Επιχειρώ – Καινοτομώ στην Ήπειρο»
Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου

Συνελήφθησαν το Σάββατο (4/10) αργά το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων δύο ημεδαποί, στο πλαίσιο ελέγχων για την προστασία των ανηλίκων από το αλκοόλ και τα καπνικά προϊόντα, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι κατηγορούμενοι, ως υπεύθυνος και υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχαν προβεί στην πώληση αλκοολούχων ποτών σε τρεις ανήλικες.
Από τη Δημοτική Αστυνομία βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
