Άσκηση ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας
Οι δύο νέες δυνατότητες για ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ - Τι συμφέρει τους οφειλέτες
Εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Βράκα για την Άρτα του 16ου αιώνα στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα για τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση στη Φιλιππιάδα
Περιφερειακή Επιτροπή: Αποφάσεις για έργα αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο
Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην Άρτα την Τετάρτη 29 Απριλίου

Το Επιμελητήριο Άρτας θα πραγματοποιήσει Τελετή Βράβευσης των μαθητών/μαθητριών (τέκνων των επιχειρήσεων - μελών του) που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2024 εξασφαλίζοντας την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα πενήντα εννιά χρόνια λειτουργίας του, που το Επιμελητήριο Άρτας θα προβεί σε μια τέτοια τιμητική εκδήλωση. Να επισημανθεί ότι στόχος του Προέδρου και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Άρτας είναι η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει θεσμό για τα επόμενα χρόνια, καθώς οι επιχειρήσεις του νομού Άρτας που ανήκουν στο Επιμελητήριο νοούνται ως μια ευρύτερη οικογένεια.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Δημήτρης Χουλιάρας, επισημαίνει «Κατανοούμε πλήρως κι εμείς οι ίδιοι ως γονείς, τους κόπους, τις θυσίες, τις υπερβάσεις που έκαναν τόσο τα τέκνα των επιχειρηματιών του τόπου μας όσο και οι ίδιοι τους οι γονείς όλα τα προηγούμενα χρόνια μέχρι να φτάσει η στιγμή της επιτυχίας, μιας επιτυχίας που η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας θεωρεί χρέος της να τιμήσει, καθώς οι νέοι σπουδαστές του Σήμερα αποτελούν τους εν δυνάμει επιχειρηματίες, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς κ.α. του Αύριο! Η βράβευσή τους αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής από μέρους μας, μα εκφράζει την υπερηφάνεια μας και την αμέριστη στήριξή μας τόσο προς το πρόσωπό τους όσο και προς των γονέων τους».
Η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Απριλίου 2025, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Επιμελητηρίου Άρτας.
