Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025, κατά τη διάρκεια της τελετής ανάληψης Προεδρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), από τον κ. Δημήτριο Ρώτα στον κ. Ηλία Κολλύρη, δόθηκε η ευκαιρία της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. να αναδείξει την εύλογη ανησυχία των συναδέλφων της που υπηρετούν στην Ήπειρο.
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χριστόφορο Νίκα, τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Στρατσιάνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Μαργαριτόπουλο, παρουσία του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ηλία Κολλύρη, είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον κ. Δημήτριο Περδίκη, Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για το φλέγον θέμα, σε ποια στρατόπεδα στο νομό Ιωαννίνων, στο νομό Άρτας και στο νομό Θεσπρωτίας αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές.
Μετά από εκτενή συζήτηση, έγινε σαφές ότι, στο νομό Ιωαννίνων δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον μεταβολή, ενώ για τους νομούς Θεσπρωτίας και Άρτας όπως έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στους εκπροσώπους των Ενώσεων Στρατιωτικών Θεσπρωτίας και Άρτας αντίστοιχα, θα υπάρξουν αλλαγές οι οποίες προσεχώς θα ανακοινωθούν, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση που θα "ενώνει" την θέση της Ηγεσίας με το καλό των συναδέλφων και των οικογενειών τους.
Είναι σαφές ότι μόνο η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), στο νομό Ιωαννίνων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, δεν αφήνουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που της προσφέρει ο θεσμικός της ρόλος, ενημερώνοντας άμεσα και έγκυρα όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Ήπειρο.
