Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού την ερχόμενη Άνοιξη ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης.
Η πρώτη είναι η Ι.Τ.Β. που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου 2025 στο Βερολίνο της Γερμανίας και η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνώς τουριστικές εκθέσεις. Η δεύτερη είναι η «Travel Expo Cyprus” η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Απριλίου 2025 στη Λευκωσία. Και στις δύο Εκθέσεις η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει σε περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
