Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:00 μ.μ., στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Γραμμενίτσας, ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης και συγγραφέας, θα μιλήσει για τον Παπαδιαμάντη και το κράτος της αμαρτίας. Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία για συζήτηση και ερωτήσεις προς τον ομιλητή.
Πριν την ομιλία, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:00 μ.μ., θα προβληθεί ταινία επιλεγμένη από τον Σταύρο Ζουμπουλάκη, την οποία θα παρουσιάσει και θα συζητήσει μαζί με το κοινό.
