Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025, κλιμάκιο του Κινήματος Δημοκρατίας Άρτας βρέθηκε στη Γέφυρα Άρτας, στο μπλόκο των αγροτών της περιοχής, ανταποκρινόμενο στα δίκαια αιτήματα τους για μείωση του κόστους παραγωγής. Το Κίνημα εξέφρασε τη στήριξή του στους αγρότες και επανέλαβε τις ξεκάθαρες θέσεις του για την αγροτική πολιτική.
Επιπλέον, δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. «Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο, δεν πάει άλλο», ανέφεραν τα μέλη του Κινήματος, τονίζοντας την ανάγκη για άμεση δράση και στήριξη στις κινητοποιήσεις που ακολουθούν.
