Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων -4- ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανήλικοι είχαν ενωθεί με σκοπό της διάπραξη κλοπών, κυρίως αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών, τα οποία αφαιρούσαν διαρρηγνύοντας ψυγεία καταστημάτων εστίασης και περιπτέρων, κατά τη διάρκεια νυχτερινών ωρών, όταν αυτά ήταν κλειστά.
Με τον παραπάνω τρόπο διακριβώθηκε ότι οι ανήλικοι, από την 15-12-2024 έως την 20-01-2025, είχαν προβεί στην διάπραξη πέντε κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής, αφαιρώντας προϊόντα συνολικής αξίας περίπου -800- ευρώ.
Στο πλαίσιο των ερευνών σε χώρους όπου διαμένουν οι ανήλικοι βρέθηκε και κατασχέθηκε ρουχισμός, που έφεραν κατά την τέλεση των κλοπών.
Σημειώνεται ότι ένας εκ των παραπάνω ανηλίκων είχε συλληφθεί πρόσφατα από την ίδια υπηρεσία, με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε ομάδα που είχε επιτεθεί σε παρέα ανήλικων κοριτσιών (σχετικό το από 27-01-2025 Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
