Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Συνελήφθη χθες το Σάββατο (28/12) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία.
Ειδικότερα, νωρίτερα ο κατηγορούμενος είχε καταγγείλει στην παραπάνω υπηρεσία ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε σημείο της πόλης.
Μετά την υποβολή της καταγγελίας και στο πλαίσιο αναζητήσεων για την ανεύρεσή του, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαινε ως οδηγός ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι σκοπός της καταγγελίας τού συλληφθέντος ήταν η είσπραξη τηςαποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία για την κλοπή του οχήματός του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
