Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Άρτας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στα πλαίσια των εορτών στις 19 Δεκεμβρίου 2024, 18:00 με 21:00, οργανώνει χριστουγεννιάτικη δράση που θα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, face painting και χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου.
Μέλη, γονείς, εθελοντές, προσωπικό και φίλοι του Πολυδύναμου Κέντρου Άρτας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ καλούν το κοινό να παρευρεθεί και να γιορτάσουν μαζί το μήνυμα για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.
