Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024, ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, κ. Αθανάσιος Νικάκης παραχώρησε συνέντευξη στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Art Tv με αφορμή τα σενάρια περί κατάργησής του στρατοπέδου «ΒΕΡΣΗ» Άρτας.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης απάντησε στα πρόσφατα δημοσιεύματα για την υπολειτουργικότητα του στρατοπέδου καθώς και για τα σχέδια μερικών όσον αφορά την αξιοποίηση του στρατοπέδου την επόμενη μέρα. Μίλησε για τις κατηγορίες του προσωπικού που υπηρετεί στο στρατόπεδο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τόνισε ότι «οι αντιδράσεις των συναδέλφων θα είναι σοβαρότατες».
Κάλεσε δε τους Βουλευτές Άρτας κο Γεώργιο Στύλιο και κα Όλγα Γεροβασίλη καθώς και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο Αλέξανδρο Καχριμάνη να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης του στρατοπέδου καθώς για την τοπική κοινωνία της Άρτας δεν τίθεται καν θέμα κατάργησής του.
