Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς αλλοδαπός, που κατηγορείται για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σήμερα το μεσημέρι ο αλλοδαπός, ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ότι κατά τη διάρκεια στάσης που έκανε με το φορτηγό ψυγείο που οδηγούσε στο Νεοχώρι Δήμου Σουλίου, διαπίστωσε την παραβίαση της σφραγίδας του φορτίου που μετέφερε με τελικό προορισμό την Ιταλία.
Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησε ο ίδιος, εντόπισε εντός του φορτηγού δύο άτομα αγνώστων στοιχείων, πιθανόν αλλοδαποί, σε λιπόθυμη κατάσταση.
Κατόπιν αυτών, κλήθηκε σταθμός Ε.Κ.Α.Β., με τον οποίο διακομίστηκαν τα δύο άτομα στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και διατάχθηκε η σύλληψη του οδηγού.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.
