Αναρτήθηκε στις:23-07-24 14:21

Απαράδεκτο: Στα ύψη το κόστος της ...ξαπλώστρας!


Στο Κάθισμα Λευκάδας 25 ευρώ και στη Καστροσυκιά Πρέβεζας 8 ευρώ!



Οι εξωφρενικές τιμές των τιμών εξαπλώνονται σαν ΠΑΝΔΗΜΙΑ απ' άκρη σ' άκρη, σε όλη την Ελλάδα! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο πανέμορφο Κάθισμα της Λευκάδας η τιμή της ανέρχεται στα 25 Ευρώ!

Απίστευτο; Κι' όμως Αληθινό!

Ένα άλλο ενδεικτικό παράδειγμα είναι ότι στην παραλία της Καστροσυκιάς Πρέβεζας η τιμή είναι 8 Ευρώ!

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

Σε όλη την Ελλάδα ισχύει το ίδιο.

Η συγκεκριμένη ασυδοσία, μαζί με πολλές άλλες, είναι σίγουρο ότι θα επιφέρουν ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ στον Τουρισμό.

Να υπογραμμίσουμε στο σημείο αυτό ότι οι τιμές αυτές, που άκουσον - άκουσον φτάνουν σε παραλία της πρωτεύουσας τα 220 Ευρώ, αποτρέπουν τα λαϊκά στρώματα να πλησιάσουν συγκεκριμένες παραλίες!

Στις παραλίες της περιοχή μας η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση και μαζική!

Γέμισαν τις ελεύθερες περιοχές και θύμισαν παλιές καλές εποχές! Οικογενειακά με την ομπρέλα, τις ψάθες, το ψυγειάκι!

Όμως αυτό από μόνο του ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα! Θα πρέπει να παρέμβει και η πολιτεία. Θα πρέπει να αφήσει τις παραλίες μακριά από την εμπορευματοποίηση!

Αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα, πριν προκαλέσουν αφαίμαξη των λουομένων!

Βασίλης Ζιώβας



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ