Αναρτήθηκε στις:10-05-24 15:30

Στο MEGA TV η Πρέβεζα για τον Κοινωνικό Τουρισμό


Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και από την παραλία «Κόκκινος Γκρεμός» στο Κανάλι της Πρέβεζας, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Πολύκαρπος Χαλκίδης μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της εκπομπής Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη όπως και την υπεύθυνη για το οικονομικό ρεπορτάζ της εκπομπής Γωγώ Καλύβα και έγινε συζήτηση για τον Κοινωνικό Τουρισμό και ποιοι δικαιούνται τα συγκεκριμένα voucher.

Ο εκπρόσωπος της ΠΟΞ επισήμανε την αύξηση της δημοτικότητας της Πρέβεζας στον τομέα του κοινωνικού τουρισμού και αναφέρθηκε στην υπηρεσία της ΔΥΠΑ, ως ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα τουριστικά πακέτα διακοπών για τον Έλληνα Ξενοδόχο που τα ποσά την υψηλή περίοδο αλλά και την περίοδο των γιορτών, Χριστούγεννα και Πάσχα, φτάνουν κατά κεφαλή τα 33,6 ευρώ και την υπόλοιπη περίοδο στα 28 ευρώ.

«Στην εποχή του Covid-19 κρατήθηκαν «όρθια» τα περισσότερα ξενοδοχεία στις οικονομικές τους υποχρεώσεις χάρις στα συγκεκριμένα προγράμματα της ΔΥΠΑ, για τον λόγο ότι δεν υπήρχαν καθόλου μετακινήσεις τουριστών από το εξωτερικό», συμπλήρωσε ο κ. Χαλκίδης.

Ο εκπρόσωπος της ΠΟΞ, ευχαρίστησε την υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ κα. Γιάννα Χορμόβα για την σημαντική συνάντηση που έγινε μεταξύ τους τον περσινό Μάιο, για κάποιες διορθωτικές πράξεις που ήταν απαραίτητες να γίνουν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επίσης, ευχαρίστησε την Διευθύντρια της ΔΥΠΑ Πρέβεζας κα Ρία Ιωάννου και την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Αναστασία Καπετσώνη για την άψογη συνεργασία ΔΥΠΑ και ξενοδοχείων.

Τέλος, ο κ. Χαλκίδης τόνισε πως θα πρέπει να «ψηφίσουν» οι τηλεθεατές της εκπομπής και γενικότερα οι Έλληνες την Πρέβεζα φέτος για τις διακοπές τους, υπενθυμίζοντας για άλλη μια φορά πως η Πρέβεζα είναι αδικημένη στα μεγάλα θέματα Υποδομών: Οδικοί άξονες Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας-Φιλιππιάδας, Νοσοκομείο, Λιμάνι, Κάστρα, Στρατόπεδα, Πλατείες πεζοδρόμια και ποδηλατοδρόμους, Φωτισμός και ασφαλείς κόμβοι.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img