Αναρτήθηκε στις:02-05-24 14:29

Στο «MEGA Σαββατοκύριακο» η μαγευτική παραλία «Αρτολίθια» της Πρέβεζας


Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 έγινε ζωντανή σύνδεση με το τηλεοπτικό κανάλι MEGA Channel και την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της εκπομπής Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα αντίστοιχα, όπου ο εκπρόσωπος του Νομού Πρέβεζας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) Χαλκίδης Πολύκαρπος, έκανε αναφορά και συζήτηση με τους δημοσιογράφους για την μαγεία του Ιονίου Πελάγους, που αποτελείται από μοναδικές παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής και μία από τις κορυφαίες αυτών, είναι η παραλία «Αρτολίθια» στο τουριστικό χωριό Ριζά της Πρέβεζας:

«Ένα υπέροχο φυσικό τοπίο το οποίο αποτελείται από υπέροχα καταγάλανα νερά, αμμώδες ακτή σε σχήμα λίμνης όπου είναι διάσπαρτα βράχια μέσα στην θάλασσα, τα οποία δίνουν μία γραφικότητα στην συγκεκριμένη παραλία, όπου και θα πρέπει να φωταγωγηθούν, να γίνονται εμφανή και το βράδυ, όπως επίσης θα πρέπει να γίνουν και ορισμένα από αυτά, φυσικοί βατήρες για βουτιές μέσα στα νερά του Ιονίου».

Ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Ξ., επισήμανε, επίσης, πως είναι απαράδεκτη η πρόσβαση για την συγκεκριμένη παραλία, χωρίς σημάνσεις αλλά και από έναν χωμάτινο δρόμο κατά μήκος της παραλίας, που είναι σε τραγική κατάσταση.

Στην συνέχεια εξήγησε στους παρουσιαστές αλλά και στους τηλεθεατές της εκπομπής για τα τουριστικά, συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, όπως το ότι δεν χρειάζεται κάποιος ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια για να επισκεφθεί τον Νομό Πρεβέζης για τις διακοπές του, με αποτέλεσμα να μειωθεί το κόστος των διακοπών του.

Επίσης, υπογράμμισε, ότι οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είναι δωρεάν σε όλα τα beach bar της περιοχής αλλά και χαμηλές τιμές τόσο στην γαστρονομία όσο και στην διαμονή.

Επιπλέον, ο κ. Χαλκίδης έκανε αναφορά χαριτολογώντας πως σε σύγκριση του Dubai με την Ελλάδα για τις γιορτές του Πάσχα, «βγαίνει νικήτρια η Ελλάδα καθώς στο Dubai δεν έχουν αρνί στην σούβλα ούτε κοκορέτσι».

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Ξ. τόνισε «Η Πρέβεζα χρειάζεται Εξωστρέφεια, Όραμα, Επικοινωνιακή Πολιτική και Δημόσιες Σχέσεις για να μπορέσουν να λυθούν χρόνια προβλήματα υποδομών που δυστυχώς δεν τα «άγγιξε» κανένα πολιτικό πρόσωπο μέχρι στιγμής».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img