Αναρτήθηκε στις:29-04-24 14:03

Αρτινών Συνεργασία: «Καμία ανοχή σε συκοφαντικά δημοσιεύματα που υπονοούν δοσοληψίες»


«Καλούμε την Δημοτική Αρχή να πάρει άμεσα θέση, καθώς όσα έγιναν τα γνωρίζει και ο νυν Δήμαρχος και πρώην στέλεχος της πρώην Δημοτικής Αρχής, όταν έπεφταν οι υπογραφές για ΞΕΝΙΑ, Open Mall, Ιστορικό Δημαρχείο και να μην επιτρέψει να δηλητηριάζεται άλλο ο δημόσιος διάλογος με συκοφαντίες και ανυπόστατες υπόνοιες», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Αρτινών Συνεργασία» σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αφού τη Δημοτική Αρχή δεν την ενοχλεί η πληθώρα συκοφαντικών δημοσιευμάτων και αναφορών στο διαδίκτυο που υπονοούν δοσοληψίες από στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου ή από φυσικά πρόσωπα, η «Αρτινών Συνεργασία» προσφεύγει σε επίσημες απαντήσεις και από εκεί στη νομική οδό.

Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται επίσημες απαντήσεις από την Τεχνική Υπηρεσία και από την αρμόδια Αντιδημαρχία της Δημοτικής Αρχής, στελέχη της οποίας φυσικά και ήξεραν όλες τις διαδικασίες και με τον ίδιο τον νυν Δήμαρχο να έχει άμεση εικόνα και υπογραφή σε κάθε στάδιο των διαδικασιών, να απαντήσουν επισήμως αν υπάρχει οποιοδήποτε ενδεχόμενο για δοσοληψία, «αρπαχτή», «στημένους διαγωνισμούς», παραπλανητικές προσφορές και αδικαιολόγητα «υψηλά κόστη» σε έργα του Δήμου.

Η «Αρτινών Συνεργασία» λειτουργούσε πάντα με όρους διαφάνειας και προστασίας του δημοσίου χρήματος.

Παρέδωσε γεμάτα ταμεία, εξορθολογισμένους προϋπολογισμούς, διαφανή λογιστικά αρχεία και πληθώρα έργων εν εξελίξει αλλά και έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Γι’ αυτό άλλωστε και η νέα Δημοτική Αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο, έστω για λόγους επικοινωνίας, να υπονοήσει τίποτα το διαφορετικό ούτε προεκλογικά ούτε μετεκλογικά.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να πάρει άμεσα θέση, καθώς όλα αυτά τα γνωρίζει και ο νυν Δήμαρχος και πρώην στέλεχος της πρώην Δημοτικής Αρχής, όταν έπεφταν οι υπογραφές για ΞΕΝΙΑ, Open Mall, Ιστορικό Δημαρχείο και να μην επιτρέψει να δηλητηριάζεται άλλο ο δημόσιος διάλογος με συκοφαντίες και ανυπόστατες υπόνοιες.

Είναι ντροπή να συκοφαντούν με αυτό τον τρόπο τους δημοτικούς υπαλλήλους και να μην κουνιέται φύλλο».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img