Αναρτήθηκε στις:26-04-24 15:57

2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής


Την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής.

Θέμα 1ο: Αίτημα απολογισμού πεπραγμένων Περιφερειακής Αρχής για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων καθώς και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχεια (κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ», κ. Ιωάννη Στέφο).

Θέμα 2ο: Ταμείο Ανάκαμψης-Ενέργειες Περιφερειάρχη Ηπείρου- Περιφερειακού Συμβουλίου (κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ-Τόπος να ζεις», κ. Στέφανο Ζούμπα).

Θέμα 3ο: Αντιπυρική προστασία της Ηπείρου. (κατατέθηκε από τoν επικεφαλής της παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ», κ. Γεώργιο Πρέντζα).

Θέμα 4ο: Ερώτημα αναφορικά με το μητρώο γεφυριών Ηπείρου (κατατέθηκε από την επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», κα Μαγδαληνή Τάτση).

Θέμα 5ο: Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η Περιφερειακή Αρχή σχετικά με τη Λίμνη Παμβώτιδα, προκειμένου να επιστρέψει στην πρότερη κατάστασή της, τα ποσά που έχουν δαπανηθεί προς αυτές τις ενέργειες και ποια τα αποτελέσματα των ενεργειών (εξ αναβολής) (κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «ΦΩΣ», κ. Λάμπρο Γεωργόπουλο).img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img