Αναρτήθηκε στις:06-03-24 15:11

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Άρτα κατά τον εορτασμό της Πολιούχου Αγίας Θεοδώρας


Η Αστυνομία Άρτας ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων κατά τον εορτασμό της Πολιούχου της πόλης της Άρτας, Αγίας Θεοδώρας. Συγκεκριμένα, αποφάσισε:

α. Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, από ώρες 07.00΄ έως 13.00΄ της 11-3- 2024 ημέρα Δευτέρα, στις οδούς Τζαβέλλα, Μακρυγιάννη, Β. Πύρρου και Σκουφά στο ύψος της πλατείας Κιλκίς.

β. Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρες 07:00 έως 13:00 της 11-03-2024, ημέρα Δευτέρα, στις οδούς Αμβρακίας, Τζαβέλλα, Φιλελλήνων, Μακρυγιάννη, Β. Πύρρου και Σκουφά στο ύψος της πλατείας Κιλκίς.

γ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Περιφερειακής Οδού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Άρτας.

δ. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ