Αναρτήθηκε στις:22-01-24 16:15

ΠΕ Άρτας: 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε Δημοτικά σχολεία της περιοχής μας


Η Περιφέρεια Ηπείρου (ΠΕ Άρτας) στα πλαίσια της αρωγής της προς τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό της περιοχής μας, παραχωρεί 17 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε 4 Δημοτικά σχολεία, ήτοι: Δημοτικό Σχολείο Κιρκιζατών (4), Δημοτικό Σχολείο Καλοβάτου (3), Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας (4), 2ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας (6).

Οι υπολογιστές θα μπορούν χρησιμοποιηθούν από τους μικρούς μαθητές, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με την πληροφορική και τις δυνατότητες που προσφέρει στην εκπαίδευση.

Με την ευκαιρία της παραχώρησης ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, κ. Βασίλης Ψαθάς δήλωσε: «Η Περιφέρεια Ηπείρου και η ΠΕ Άρτας είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, προσφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο τη βοήθειά τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά και των προκλήσεων της σύγχρονης εκπαίδευσης».



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ