Αναρτήθηκε στις:09-06-23 20:00

Τζ. Ταπραντζή: «Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε μια Άρτα όπως της αξίζει»


«Μας εντυπωσιάζει πραγματικά η "αβάσταχτη ελαφρότητα" με την οποία αντιμετωπίζονται τα σοβαρά θέματα του Δήμου μας. Μας εντυπωσιάζει πραγματικά η "επιφανειακή" όψιμη κριτική που γίνεται χωρίς καμία ουσία». Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τζένη Ταπραντζή, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων για τα 9 χρόνια θητείας της Δημοτικής Αρχής στην Άρτα, και συμπληρώνει πως η πόλη μας έχει μείνει τραγικά πίσω από τις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου σε έργα ανάπτυξης και ανάδειξής της.

«Και ενώ γύρω μας βλέπουμε μια Άρτα που εδώ και 9 χρόνια από αυτή τη διοίκηση του Δήμου έχει μείνει τραγικά πίσω σε έργα ανάπτυξης και ανάδειξης της, έχει μείνει τραγικά πίσω από τις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου σε όλα τα επίπεδα (τουρισμός, κλείσιμο επιχειρήσεων, μετανάστευση νέων παιδιών, πολιτισμός, Πανεπιστήμια και πολλά άλλα), ξεχνάνε μάλλον και οι ίδιοι ποιοί έπαιρναν μαζί τις αποφάσεις και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα (προϋπολογισμοί, τεχνικά προγράμματα)», σημειώνει χαρακτηριστικά η κα Ταπραντζή και προσθέτει:

Φτάνει πιά! Θέλουμε πραγματικά να δούμε μια άλλη Άρτα! Θέλουμε πραγματικά ένα Δήμο που θα αξιοποιήσει -επιτέλους- τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Θα αξιοποιήσει το ποτάμι του, θα αξιοποιήσει τα βουνά του, τον Αμβρακικό του, τα βυζαντινά του μνημεία. Και κυρίως θα αξιοποιήσει τα νέα παιδιά, τα Αρτινόπουλα, που θέλουν να ζήσουν στον τόπο που τα γέννησε δημιουργώντας τις ανάλογες συνθήκες. Δεν διεκδικούμε και δεν αγωνιζόμαστε γιατί είμαστε "λάτρεις" της εξουσίας και της "καρέκλας". Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε μια Άρτα όπως της αξίζει!».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img

img

img

img

img

img