Αναρτήθηκε στις:23-11-21 14:48

Με 11 μετάλλια επέστρεψε το τμήμα Στίβου του Α.Σ. ΠΥΡΡΟΥ από την Ηγουμενίτσα


Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 διεξήχθησαν με επιτυχία στην Ηγουμενίτσα, Αγώνες Στίβου που οργάνωσαν οι: Πρωτέας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος πάνω από 500 αθλητές Αθλητικών Συλλόγων από την Ήπειρο, την Κέρκυρα και την Λευκάδα. Η Άρτα «εκπροσωπήθηκε» από το τμήμα Στίβου του Α.Σ. ΠΥΡΡΟΥ συμμετέχοντας με 26 αθλητές. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έκαναν αξιόλογη εμφάνιση, άφησαν πολλές ελπίδες για το μέλλον και επέστρεψαν στην Άρτα με 11 Μετάλλια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος καθώς επίσης και τους Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μπάρκα Ευαγγελία, Ζαρζάνη Αθανάσιο και τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης PhD Κώστα Δημήτριο. Ο Σύλλογoς συγχαίρει και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την άψογη συνεργασία, αλλά και για την παρουσία τους στους Αγώνες και διαβεβαιώνει ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί σύμφωνα με τον τετραετή προγραμματισμό που έχουν εκπονήσει οι προπονητές.

Επίσης, ο Σύλλογος καλεί όλους τους παλιούς και νέους φίλους του Κλασσικού Αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής να βοηθήσουν και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του Τμήματος Στίβου του Α.Σ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ για μια πορεία που θα είναι αντάξια της αθλητικής ιστορίας του Συλλόγου.


*Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας, όπως αυτά προβλέπονται από τις Κ.Υ.Α.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ