Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η έκθεση κλασικών οχημάτων που διοργάνωσε η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στο εσωτερικό του Μεσαιωνικού Κάστρου Άρτας.
Εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα ήρθαν στην Άρτα και γέμισαν τον μοναδικό χώρο του Κάστρου απολαμβάνοντας μία όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική έχοντας για παρέα 100 και πλέον κλασικά και ιστορικά οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες).
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, μίας εκδήλωσης η οποία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε εκθέτες και επισκέπτες. Με την 4η έκθεση κλασικών οχημάτων η Λέσχη μας ανέβασε τον πήχη ακόμα ψηλότερα και αυτό που δημιουργήσαμε αθόρυβα πριν μερικά χρόνια, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε πόλο έλξης για την πόλη μας», αναφέρουν οι διοργανωτές.
