Αναρτήθηκε στις:08-06-21 18:07

ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας: Εθελοντική αιμοδοσία των μελών της


Σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας, σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησαν τα μέλη της αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Πραγματοποιήσαμε σήμερα 7/6/2021 την 7η τακτική εθελοντική αιμοδοσία των μελών μας μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας αλλά φυσικά η ανάγκη των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα για εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ουσιαστική προσφορά ζωής γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.

Θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα να υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας στην ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας τηρώντας με ευλάβεια τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η πολιτεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Άρτας το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη βοήθεια τους και φυσικά την Ιερά Μητρόπολη Άρτας για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Δημητρίου».



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ