Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Μετά τη χαλάρωση των μέτρων, καιρός για… κυνήγι τρούφας! Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών μετά το άνοιγμα των μουσείων την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε τη διοργάνωση κυνηγιού τρούφας, με το πρώτο να πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή 23 Μαΐου.
Ο τρουφοκυνηγός με τα εκπαιδευμένα σκυλιά του σας περιμένει στα δάση των Μετεώρων, για να αναζητήσετε μαζί τον πολύτιμο αυτό καρπό της φύσης, που «κρύβεται» μέσα στο έδαφος και τον ανακαλύπτουν τα σκυλιά.
Δε θα σας περιμένει όμως μόνο ο τρουφοκυνηγός. Μαζί του θα βρίσκεται και ένας εξαιρετικός σεφ, ο οποίος θα σας ετοιμάσει μία μοναδική τρουφομακαρονάδα αξιοποιώντας τις τρούφες που θα έχουν μόλις συλλέξει. Από την παραγωγή στην κατανάλωση δηλαδή! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μέχρι να ετοιμαστεί η μακαρονάδα, θα γευτείτε μανιταρομεζέδες του Μoυσείου συνοδευμένους από ένα τοπικό κρασί.
Τελειώνοντας το φαγοπότι στο δάσος, οι υπεύθυνοι του Μουσείου θα σας οδηγήσουν σ’ αυτό. Θα σας ξεναγήσουν, θα σας γνωρίσουν με τα κορυφαία εδώδιμα και θεραπευτικά μανιτάρια που παρουσιάζονται στην καινούρια του πτέρυγα, ενώ θα μπορείτε να προμηθευτείτε και προϊόντα μανιταριών και τρούφας, από εβδομήντα (!) διαφορετικά είδη που το Mουσείο έχει δημιουργήσει.
Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που αξίζει να την απολαύσετε. Πληροφορίες στο τηλ. 2432024959 ή στο e-mail info@meteoramuseum.gr.
