Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Την διακίνηση στην «αγορά» σημαντικής ποσότητας ηρωίνης καθώς και ακατέργαστης κάνναβης σταμάτησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, οι οποίοι συνέλαβαν σήμερα το πρωί στα Ιωάννινα αλλοδαπό, που κατηγορείται για την κατοχή, μεταφορά και διακίνησή τους.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος και στον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν:
• -16- πακέτα με ηρωίνη συνολικού βάρους -8- κιλών και
• -13- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -13- κιλών και -950- γραμμαρίων.
Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση τυγχάνει και ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την προαναφερόμενη υπηρεσία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
