Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Εν τω μεταξύ με απόφαση του ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου σε θέμα που τέθηκε εκτός ημερησίας διατάξεως από τον Πρόεδρο, η Π.Ε.Δ. Ηπείρου θα συνδιοργανώσει με το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία του μεγάλου όπλου κατά της πανδημίας, του εμβολιασμού.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 (θα υπάρξει νέα ενημέρωση ως προς την ώρα) και θα δίνει τη δυνατότητα διαδραστικής συζήτησης με το κοινό και ερωταπαντήσεων.
Την επιστημονική επιτροπή διοργάνωσης της ημερίδας απαρτίζουν επιστήμονες – ιατροί εγνωσμένου κύρους από την Ήπειρο.
Τέλος, το ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, ομόφωνα αποφάσισε μεταξύ άλλων, τη μετατροπή της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.» με διακριτικό τίτλο ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ σε «Αναπτυξιακό Οργανισμό» και την παράταση της μίσθωσης των γραφείων του Παραρτήματος Θεσπρωτίας της Π.Ε.Δ. Ηπείρου για το έτος 2021.
