Αναρτήθηκε στις:22-12-20 11:21

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Αναργύρων Άρτας


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Αναργύρων Άρτας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει εγκάρδια και δημόσια τους:

1. Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά, για τις παρεμβάσεις του στα διάφορα προβλήματα της περιοχής Αγίων Αναργύρων, όπως κάθε χρόνο καθαρισμό του μεγάλου ρέματος Μπούση, του αντιπλημμυρικού αύλακα που διέρχεται από τον οικισμό Αγίων Αναργύρων με κατάληξη την Κόπραινα και τα οποία συγκεντρώνουν μεγάλες ποσότητες νερών και πολλές φορές κατά το παρελθόν υπερχείλισαν και πλημμύρισαν σπίτια, δρόμοι και επιχειρήσεις.

Επίσης με παρέμβασή του στην Περιφέρεια Ηπείρου, έγινε αντικατάσταση πολλών κατεστραμμένων στύλων ηλεκτροφωτισμού κατά μήκος του τμήματος της εθνικής οδού από διασταύρωση στρατοπέδου Παπακώστα μέχρι Λιμίνη.

2. Το δήμαρχο Αρταίων, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον οικισμό μας, όπως την πλακόστρωση και εξωραϊσμό της κεντρικής πλατείας, την ασφαλτόστρωση δρόμων, τον καθαρισμό και φροντίδα του πάρκου, το κλάδεμα των υψηλόκορμων δέντρων, την καθαριότητα και το πράσινο, την ανάθεση αντικατάστασης της στέγης του κτιρίου που στεγάζεται ο Σύλλογός μας και ο παιδικός σταθμός.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο υπογράφουν ο πρόεδρος Πέτρος Γάτας και ο αντιπρόεδρος υπεύθυνος περιβάλλοντος, Ανδρέας Χαντζάρας




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ