Αναρτήθηκε στις:25-10-20 19:13

«Επιστήθιοι Φίλοι»: Ξεκίνησε η ροζ εβδομάδα πρόληψης


Οκτώβριος! μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι» την τελευταία εβδομάδα του την ξεκίνησε με …ροζ χρώμα στην ατμόσφαιρα για να θυμίσει ότι «η πρόληψη σώζει ζωές».

Σλόγκαν συνηθισμένο, όμως πέρα για πέρα αληθινό! Έτσι το πρωινό του Σαββάτου 24 Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία της πόλης οι Επιστήθιοι Φίλοι έδωσαν το παρόν τους και μας θύμισαν την διαχρονική αξία της πρόληψης μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ροζ κορδελάκια και χαμόγελα… Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, παππούδες, χαριτωμένοι μπόμπιρες και τσαχπίνες δεσποινιδούλες ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα μιας ζωής με λιγότερο καρκίνο. … και όλοι μαζί έστειλαν το μήνυμα παντού σε όλους… και ψηλά …με χρώματα ροζ και λευκά στον αέρα να θυμίζουν πως καλό είναι να προλαμβάνουμε και φυσικά για ό, τι σου συμβαίνει δεν είσαι …μόνος.

Ο Σύλλογος ανανεώνει το ραντεβού του για την Πέμπτη και Παρασκευή το απόγευμα με το πρόγραμμα ατομικής εκπαίδευσης γυναικών στην αυτοεξέταση μαστών και κλείνει τη ροζ εβδομάδα το Σάββατο το απόγευμα με έναν Περίπατο για τη Ζωή.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ