Άρτα: Αυτοδιοικητικά πρόσωπα στο προσκήνιο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαΐου – Σε δύο δόσεις οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ
Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με επιδοτήσεις έως 80% - Μέσω λογαριασμών ρεύματος η συμμετοχή
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ
Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης, απάντησε και σε ερωτήσεις για τη ζημιά που προκλήθηκε σε τμήμα του έργου αντιστήριξης στο «Σαρακήνικο» της Πάργας, την οποία απέδωσε σε «κατασκευαστική αστοχία».
Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, στο διαγωνισμό του οποίου συμμετείχαν επτά εταιρίες, με την τελική ανάδοχο εργοληπτική εταιρία να καταθέτει έκπτωση 46% και ποσό 32.400 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι ήδη έχει ανατεθεί γεωλογική μελέτη, από την οποία θα προκύψει αν τα αίτια της αστοχίας οφείλονται ή όχι στα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τι ενδεχομένως επιπλέον θα απαιτηθεί. «Από τα 1.000 περίπου έργα που υλοποιήσαμε ή υλοποιούμε, υπήρξε και ένα τέτοιας φύσης πρόβλημα. Αυτό βρήκαν για να κάνουν μηδενιστική κριτική ορισμένοι;» αναρωτήθηκε.
