Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει την ακύρωση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων για κτηνοτρόφους, παραγωγούς, επαγγελματίες και εργαζόμενους στους κλάδους κρέατος και τυριών που διοργανώνονται στην πόλη της Πρέβεζας στις 4 και 5 Μαρτίου καθώς και στις 13 και 14 Μαρτίου στο ξενοδοχείο DaLUZ Boutique Hotel στο πλαίσιο του έργου MeDInno το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020», λόγω επανασχεδιασμού του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εν λόγω σεμιναρίων θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Βίκυ Ηγουμενίδου, (τηλέφωνο επικοινωνίας 2651087115).
