Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σήμερα οι εργασίες στην καμάρα του Γεφυριού Πλάκας, οι οποίες έχουν σχέση με την κατασκευή του τελευταίου τμήματος των στηθαίων, καθώς και του καταστρώματος (καλντερίμι), αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Μιχαήλ Πανταζής.
Όπως διαφαίνεται, σημειώνει ο κ. Πανταζής, είναι θέμα ολίγων ημερών η ολοκλήρωση της κατασκευής του Γεφυριού. Όσον αφορά την αποσυναρμολόγηση των πυλώνων με την σιδηροκατασκευή δεν είναι γνωστό αν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό τον καιρό ή θα παραμείνει για το καλοκαίρι.
