Αναρτήθηκε στις:09-02-16 12:13

Συγχαρητήρια επιστολή στον Α.Σ. Πύρρος για τις διεθνείς διακρίσεις αθλητριών του


Συγχαρητήρια επιστολή στις αθλήτριες και στις προπονήτριες του Αθλητικού Συλλόγου «Πύρρος Αρταίων», που πέτυχαν πολύ υψηλές διακρίσεις στους πρόσφατους Μεσογειακούς Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής απέστειλε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ο Σύλλογος κατέκτησε το χρυσό Μετάλλιο στην Κατηγορία Γυναικών (Senior), ηλικίας 16 και άνω και το χάλκινο Μετάλλιο στην Κατηγορία Παιδιών (Junior), ηλικίας 10-12 ετών. Προπονήτριες των κοριτσιών είναι η Στέλλα Βάκκα και Ελένη Σιαμαντά.

«Αποδείξατε το πολύ υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και δουλειάς σας και σηκώσατε ψηλά την Ελληνική σημαία, κάνοντας την Άρτα υπερήφανη και ακόμη πιο γνωστή στο διεθνές στερέωμα! Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα των κοπιαστικών σας προσπαθειών και της αγάπης σας για τον αθλητισμό, που μόνο οφέλη μπορεί να έχει στην ζωή σας. Ο Δήμος Αρταίων ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι με κάθε τρόπο δίπλα στην προσπάθεια που κάνετε και να σας στηρίζει, έτσι ώστε να συνεχίσετε να εργάζεστε με ζήλο και αυταπάρνηση, κάνοντας μας όλους ξανά υπερήφανους!» καταλήγει στην επιστολή του ο Δήμαρχος.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img