1. Η αξιοποίηση και ενίσχυση του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου, ως κομβικό σημείο για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. Ο κ. Κυρανάκης δεσμεύτηκε να στηρίξει την πρωτοβουλία αυτή με κάθε διαθέσιμο μέσο, τονίζοντας τη σημασία της σύνδεσης της εκπαίδευσης με την ψηφιακή καινοτομία.
2. Η βελτιστοποίηση της λειτουργίας της Πολεοδομίας του Δήμου και η συνεργασία με το Εθνικό Κτηματολόγιο, ειδικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κτηματογράφησης. Ο υφυπουργός δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει τη βοήθειά του, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Επισημάνθηκε επίσης η σημασία της αγαστής συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης με την κεντρική πολιτική σκηνή, με στόχο την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργία ευκαιριών για την περιοχή.
Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αρταίων προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον κ. Κυρανάκη, σε ένδειξη εκτίμησης. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις και από τις δύο πλευρές, ενώ εκφράστηκε η επιθυμία για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον.