Αναρτήθηκε στις:30-09-23 11:17

Σε Καλόβατο και Γαβριά βρέθηκε ο Χριστόφορος Σιαφάκας


Συνεχίζοντας τις περιοδείες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Καλοβάτου της Δ.Ε. Φιλοθέης και την Τοπική Κοινότητα Γαβριάς της Δ.Ε. Αμβρακικού.

Ο κ. Σιαφάκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “Άρτα υπεύθυνα Μαζί”, συναντήθηκε με κατοίκους και άκουσε με προσοχή όλα τα θέματα που απασχολούν τα χωριά τους, καθώς ο κ. Σιαφάκας γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα σχεδόν τα προβλήματα της καθημερινής ζωής που απασχολούν μια τοπική κοινωνία αποτελούν πρωτίστως αρμοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Να σημειώσουμε ότι στον Καλόβατο, οι συζητήσεις αφορούσαν κυρίως τις ασφαλτοστρώσεις και τα έργα ηλεκτροφωτισμού που πρέπει να γίνουν για να είναι πιο ασφαλής και λειτουργική η καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού.

Στη Γαβριά, οι συζητήσεις με τον κ. Σιαφάκα περιστράφηκαν γύρω από τον ελλιπή φωτισμό εντός του οικισμού, την ανάγκη για πεζοδρόμηση και το αίτημα για ανάπλαση της πλατείας της Γαβριάς. Τέλος, επιτακτική κρίνεται η ανάγκη από τους κατοίκους για ασφαλτόστρωση του δρόμου Γαβριά - Ανέζα, ένα έργο για το οποίο θα επιμεληθεί η νέα Δημοτική Αρχή.

Κατά τις επισκέψεις του στον Καλόβατο και τη Γαβριά, ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε “Η Δημοτική Αρχή πρέπει να έχει σαφή και ξεκάθαρη εικόνα του τί απασχολεί μια τοπική κοινωνία, ώστε οι παρεμβάσεις και τα έργα που θα υλοποιηθούν να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις επιταγές του συνόλου των κατοίκων μιας περιοχής. Εκεί έγκειται η επιτυχία μιας δημοτικής αρχής κι εμείς είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στο σκοπό αυτό έχοντας ευήκοα ώτα!”img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img