Αναρτήθηκε στις:16-07-19 12:14

Δωρεά υλικοτεχνικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, δωρίζοντας υλικοτεχνικό και μηχανογραφικό εξοπλισμό από τα έσοδα του ετήσιου χορού της.

Συγκεκριμένα δώρισε, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των γραφείων Αξιωματικών Υπηρεσίας πέντε (5) ολοκληρωμένα συστήματα σταθερών υπολογιστών και ένα (1) πολυμηχάνημα, για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ οκτώ (8) φορείς αλεξίσφαιρων γιλέκων και επιχειρησιακό εξοπλισμό για της ανάγκες της Διμοιρίας Υποστήριξης.

Τα υλικά παρελήφθησαν από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους για την προσφορά τους.

Επίσης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας ευχαριστεί για μία ακόμη φορά, όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, έγιναν αρωγοί στην καθημερινή προσπάθεια στη μάχη κατά του εγκλήματος, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ