Ε65: Παραδίδεται ολόκληρος ο αυτοκινητόδρομος – Νέα δεδομένα για Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο
Ακίνητα: Στο τραπέζι η διατήρηση του «παγώματος» ΦΠΑ στα νεόδμητα και το 2027
Ενεργή συμμετοχή του Παν. Ιωαννίνων στην 112η Σύνοδο Πρυτάνεων – Προτάσεις για φοιτητική μέριμνα, θεσμικές μεταρρυθμίσεις και έμφυλη ισότητα
ΕΚΟ: Ασφαλής και αξιόπιστος ανεφοδιασμός των αερομεταφορών σε όλη την Ελλάδα
Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας: Υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟ η αναβίωση του πανηγυριού του Συρράκου
Ιατρικός Σύλλογος Άρτας: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
• 35 εκατ. ευρώ για τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 (Daniel και Elias).
• 16 εκατ. ευρώ για τις πυρκαγιές του 2024 σε πληγείσες περιοχές της χώρας.
• 14 εκατ. ευρώ για τις μεγάλες πυρκαγιές του 2023 σε Έβρο, Ρόδο, Αττική, Αχαΐα, Εύβοια, Κέρκυρα, Κορινθία, Μαγνησία και άλλες περιοχές.
• 1,5 εκατ. ευρώ για τις πυρκαγιές του 2023 σε Φθιώτιδα και Καβάλα.
• 650 χιλ. ευρώ για τις πυρκαγιές της περιόδου Ιουλίου – Αυγούστου 2023 σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Μαγνησία.
Το συνολικό ύψος των ενισχύσεων που ενεργοποιούνται μέσω των συγκεκριμένων αποφάσεων υπερβαίνει τα 67 εκατομμύρια ευρώ, με τους πόρους να προέρχονται από το Ειδικό Πρόγραμμα Φυσικών Καταστροφών του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Οι ενισχύσεις θα καταβληθούν μέσω του ΕΛΓΑ, βάσει των πορισμάτων και των διαδικασιών που προβλέπονται από το θεσμικό πλαίσιο των προαναφερόμενων αποφάσεων. Σημειώνεται ότι οι ενισχύσεις είναι αφορολόγητες, ακατάσχετες και ανεκχώρητες και δεν συμψηφίζονται με οφειλές προς το Δημόσιο.
