Νέο ΠΜΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Διεθνείς Πολιτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία»
Ευχαριστήριο Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»
Εκλογές για νέα Διοίκηση στον Ε.Ε.Σ.
Ανησυχία για τον υπεραιωνόβιο πλάτανο στο Γεφύρι της Άρτας
Κόνιτσα: Σύλληψη για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές
Προσαύξηση συντάξεων και για παλαιούς συνταξιούχους με δύο ταμεία – Οδηγίες από το Υπουργείο περιμένει ο ΕΦΚΑ
«Η Νέα Δημοκρατία από την εποχή της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1989, έχει κάνει πράξη την εθνική συμφιλίωση, τότε, μαζί με το Συνασπισμό της Αριστεράς και της προόδου.
Ωστόσο, η προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης της περιόδου 1945 – 1949, ακόμα και σήμερα, δεν υπηρετεί την εθνική συμφιλίωση και αναπαράγει το διχασμό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η απόφαση τοποθέτησης της προτομής του Άρη Βελουχιώτη στην πόλη της Άρτας.
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου λήφθηκε σχεδόν εν κρυπτώ. Αντί να ενώνει, διχάζει την τοπική κοινωνία.
Προσωπικά, το ίδιο θα έλεγα για οποιαδήποτε ανάλογη απόφαση ή κίνηση από κάθε πλευρά του πολιτικού φάσματος.
Η πρόοδος και το μέλλον της πατρίδας μας, μπορούν να εξασφαλιστούν με σύνθεση, συνεργασία, σύμπνοια, με αναφορά σε κοινούς τόπους και σε αυτά που μας ενώνουν».
