Γιατί δεν πρέπει να φορτίζουμε το κινητό στο 100%
Συνάντηση Μίγδου–Τσιρογιάννη για αγροτική ανάπτυξη και υποδομές του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη
Στο υφάδι του χρόνου συσκοτίζεται ο Δήμος Β. Τζουμέρκων αντί να αφυπνισθεί
Το Επιμελητήριο Άρτας επισκέφθηκε η Μιλένα Αποστολάκη – «Τα Επιμελητήρια αποτελούν την καρδιά της παραγωγικής έκφρασης κάθε πόλης»
Συνέντευξη του Σταύρου Μπαρμπουνάκη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
Ε.Υ.Δ.: Έγκριση μελέτης για τις ζώνες προστασίας υδροληψιών πόσιμου νερού του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων
Μετά τις τηλεφωνικές απάτες με πρόσχημα τροχαία ατυχήματα, κάποιοι στην Άρτα φαίνεται πως αποφάσισαν να καινοτομήσουν: παριστάνουν τον Δήμαρχο και κάνουν «γενναίες» παραγγελίες σε καταστήματα εστίασης!
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Αρταίων, Χριστόφορου Σιαφάκα, επιτήδειοι τηλεφωνούν σε επιχειρήσεις εστίασης, προσποιούμενοι τον ίδιο, και ζητούν μεγάλες παραγγελίες. Ο Δήμαρχος ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για απάτη και καλεί τους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται σε ύποπτα αιτήματα και -αν χρειαστεί- να ενημερώσουν τις Αρχές.
