Αναρτήθηκε στις:06-06-24 12:00

Με επιτυχία η ημερίδα «Δίχως Ταμπέλα Καμμιά»


Με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα μέλλον χωρίς στίγμα στην ψυχική ασθένεια, η Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση «Αριάδνη» διοργάνωσε ημερίδα με τίτλο "Δίχως Ταμπέλα Καμμιά". Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/5/2024 στην αίθουσα Δημ. Χατζή (Παλαιά Σφαγεία, Ιωάννινα), είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων που σχετίζονται με την ψυχική νόσο μέσα από την παρουσίαση έργων διάσημων καλλιτεχνών που έγιναν γνωστοί για το έργο τους και όχι για την ψυχική τους νόσο.

Η επιτυχία της ημερίδας "Δίχως Ταμπέλα Καμμιά" οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πολύτιμη υποστήριξη από τους παρακάτω φορείς και καλλιτέχνες, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν, τους οποίους η ομάδα της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση «Αριάδνη» ευχαριστεί θερμά:

- Τον Δήμο Ιωαννιτών για την άψογη φιλοξενία και την παραχώρηση της αίθουσας Δημ. Χατζή (Παλαιά Σφαγεία), όπου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα. Χάρη στην ευγενική προσφορά του Δήμου, η εκδήλωση διεξήχθη σε ένα ιδανικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στην ομαλή και επιτυχημένη υλοποίησή της.

- Το ΔΣΑΕΚ ΖΙΤΣΑΣ για την προσφορά δωρεάν υπηρεσιών catering. Η άψογη ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση του κοινού από την ομάδα του ΔΣΑΕΚ ΖΙΤΣΑΣ συνέβαλαν σημαντικά στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.

- Την πιανίστα Λαμπρίνα Πρεβεζιάνου για την εξαιρετική μουσική επένδυση της εκδήλωσης. Η ερμηνεία της στο έργο του Μπετόβεν σονάτα για πιάνο Νο23 «Απασιονάτα», δημιούργησε μια συγκινητική ατμόσφαιρα και συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα της ψυχικής υγείας.

- Το Καλλιτεχνικό Σωματείο "Οι Αθεράπευτοι" για την παρουσίαση θεατρικού αποσπάσματος από το έργο του Γεωργίου Βιζυηνού "Το Αμάρτημα της Μητρός μου". Η συγκλονιστική ερμηνεία των ηθοποιών άγγιξε τους θεατές και πυροδότησε ουσιαστικό διάλογο για το στίγμα της ψυχικής νόσου.

«Η υποστήριξή σας αποτελεί πολύτιμο εφόδιο στον αγώνα μας για την αποστιγματοποίηση της ψυχικής ασθένειας και την προάσπιση της ψυχικής υγείας των πολιτών», σημειώνει σχετικά η Ομάδα.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img