Αναρτήθηκε στις:05-06-24 11:14

Στην ΕΡΤ3 η υπέροχη παραλία της Καστροσυκιάς


Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και λίγο μετά το μεσημέρι έγινε ζωντανή σύνδεση με τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3 και στην εκπομπή "Περίμετρος" από την παραλία της Καστροσυκιάς όπου ο τηλεοπτικός φακός έκανε καταγραφή στις ιδιαιτερότητες αυτού του υπέροχου Camping «Nissos».

Ένα πραγματικό κόσμημα σε μια έκταση 25 στρεμμάτων γεμάτο δέντρα όπου λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια με πολλά ιδιαίτερα και πρότυπα πράγματα όπως βιβλιοθήκη μέσα στην παραλία, δίπλα στους λουόμενους υπάρχει κουτί που πετούν τις γόπες των τσιγάρων και σε κάποια στάδια που γεμίζει αντιστοιχεί σε φύτεμα δέντρων, ντουζ για σκύλους, οι τουαλέτες είναι για όλους ανεξαρτήτως φύλλου και προτίμησης, το εστιατόριο και το bar έχουν αποκτήσει το πράσινο κλειδί που σημαίνει προστασία σε ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και χαμηλή κατανάλωση σε ρεύμα. Είναι ένα ιδιαίτερο σημείο που αξίζει να το επισκεφθεί κάποιος.

Τα παραπάνω καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό της ΕΡΤ3.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος του Νομού της Πρέβεζας για την Π.Ο.Ξ. Χαλκίδης Πολύκαρπος όπου αναφέρθηκε για τις 9 γαλάζιες σημαίες που έχει ο Νομός της Πρέβεζας και οι 7 από τις οποίες ανήκουν στον Δήμο της Πρέβεζας.

«Οι γαλάζιες σημαίες είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί οι υποψήφιοι τουρίστες βλέπουν και επιλέγουν παραλίες τόσο να είναι καθαρές όσο και για την ασφάλεια που παρέχει ο πλήρης εξοπλισμένος ναυαγοσώστης», σημείωσε ο κ. Χαλκίδης.

Αναφέρθηκε επίσης για την τουριστική κίνηση και για τις χώρες που επισκέπτονται τον Νομό της Πρέβεζας (Σκανδιναβία, Ευρώπη, Βαλκάνια και κυρίως Έλληνες). Πρότεινε στους τηλεθεατές να ψηφίσουν για μια ακόμη χρονιά την Πρέβεζα για τις διακοπές τους.

Αναφέρθηκε στο ότι δεν χρεώνονται οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες στις παραλίες του Νομού όπως επίσης δεν υπάρχουν ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για να επιβαρυνθεί οικονομικά ο επισκέπτης όταν επιλέξει τον Νομό της Πρέβεζας, ενώ μίλησε και για την εύκολη και ασφαλή οδική πρόσβαση μέσω της Ιόνιας Οδού.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο ιδιοκτήτης του beach bar και του εστιατορίου Χρήστος Ζαρμπαλάς όπου αναφέρθηκε στις παροχές και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης Camping «Nissos».

Οι καλεσμένοι της εκπομπής ευχαριστούν θερμά την ΕΡΤ3 για τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που τους διέθεσε, τον Δημοσιογράφο Βασίλη Σιώμο την παρουσιάστρια της εκπομπής «Περίμετρος» Κατερίνα Ρενιέρη αλλά και τους συντελεστές του control.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img