Αναρτήθηκε στις:04-06-24 17:34

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο Chef Γιάννης Γιάχος με καταγωγή από την Άρτα


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε ο γνωστός Executive Pastry Chef, Γιάννης Γιάχος, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Τσουβέλα για τον θάνατο του Γιάννη Γιάχου


«Πρόλαβες να χαρείς το τρόπαιο σεφ. Καλό ταξίδι ξάδερφε», έγραψε ο γνωστός κωμικός, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του σεφ.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Γιάχος


Ο Γιάννης Γιάχος γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από το χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι, όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Γιάννης Γιάχος, μετά από σπουδές και εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Ελβετία, συνεργάστηκε με διάφορα φημισμένα ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το ζαχαροπλαστείο Όσκαρ στα Νέα Λιόσια, το Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό, το Norida Hotel στην Κω, το Grand Resort Cape Sounio και το Intercontinental Hotel. Από το 1999 έως το 2004 εργάστηκε ως Pastry Sous Chef και αργότερα ως Executive Pastry Chef στο ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά.

Ο Γιάννης Γιάχος συνέχισε την καριέρα του στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Sirene Blue Resort, ενώ πρόσφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα. Από το 2014 ανέλαβε τη θέση του Pastry Chef στις μονάδες του ομίλου Σάνη, Sani Resort και Sani Beach Hotel.

iefimerida.gr


img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





img

img