Αναρτήθηκε στις:20-05-24 15:00

Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων με τους «Φίλους του Βιβλίου»


Συνάντηση με το Σύλλογο «Οι Φίλοι του Βιβλίου» είχε ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στο Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των δράσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος, αλλά και στην προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη, Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Πεπώνης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αφορούν στη διοργάνωση λογοτεχνικών εκδηλώσεων, βιβλιοπαρουσιάσεων και διαλέξεων, καθώς και για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τόνισε ότι "Οι Φίλοι του Βιβλίου" αποτελούν τον σημαντικότερο υποστηρικτή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Με τις πολυάριθμες δράσεις και πρωτοβουλίες, συμβάλλουν ενεργά στον εμπλουτισμό της με νέα βιβλία, στη διοργάνωση εκδηλώσεωνκαι στη δημιουργία ενός ζωντανού και δυναμικού πολιτιστικού χώρου.

Ανέφερε επίσης ότι σε συνδυασμό με το πολύ χρήσιμο site της Βιβλιοθήκης του Δήμου (arta.elidoc.gr) το οποίο βοηθά στην εξυπηρέτηση των πολιτών όλο το 24ωρο, αναζητείται λύση για να παραμείνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη ανοιχτή και τα απογεύματα.

Ο κ. Σιαφάκας εξέφρασε την υποστήριξή του προς το Σύλλογο και επισήμανε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες για την προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης. Ευχαρίστησε τα μέλη για τις εκδηλώσεις και της εξαιρετικές δράσεις και η συνάντηση έκλεισε με την διαβεβαίωση και των δύο πλευρών για περαιτέρω συνεργασία και συντονισμό, με στόχο την ενίσχυση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της πόλης μας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img