Αναρτήθηκε στις:16-04-24 15:46

Ο εκπρόσωπος ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης στο «MEGA Σαββατοκύριακο»


Το περασμένο Σάββατο (13/4) έγινε ζωντανή σύνδεση από την μαγευτική παραλία του Ιονίου και συγκεκριμένα του Μύτικα της Πρέβεζας στην πρωινή Ενημερωτική εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" με τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της εκπομπής Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος των ξενοδοχείων του Νομού της Πρέβεζας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Χαλκίδης Πολύκαρπος όπου και συζήτησε με τους δημοσιογράφους για τις ομορφιές του Νομού της Πρέβεζας και τόνισε στους τηλεθεατές πως για φέτος θα πρέπει να "ψηφίσουν" για τις διακοπές τους τον Νομό της Πρέβεζας:

«Ένας Νομός με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα νερά, απίθανους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία και κάστρα, πολύγευστη γαστρονομία, σπάνια χλωρίδα και πανίδα στον ιδιαίτερο υδροβιότοπο του Αμβρακικού, με δροσερά ποτάμια και πεντακάθαρες λίμνες».

Ο εκπρόσωπος της Πρέβεζας έκανε επίσης αναφορά για το κάκιστο παραλιακό οδικό δίκτυο Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας που το συγκεκριμένο είναι πρόβλημα δύο Περιφερειών και τριών Νομών, Περιφέρειας Ηπείρου, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Νομών Πρεβέζης, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας γιατί όλοι οι παραπάνω Νομοί, εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

«Εδώ θα πρέπει οι δύο Περιφέρειες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και από κοινού με ένα έγγραφο προς το Υπουργείο Υποδομών να ζητήσουν μελέτη για νέο ασφαλή αυτοκινητόδρομο Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας για την ασφάλεια τόσο των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών. Καλή είναι η προβολή και η διαφήμιση αλλά χωρίς υποδομές όλο αυτό λειτουργεί αρνητικά», σημείωσε ο κ. Χαλκίδης, καταλήγοντας στο εξής: «Δυστυχώς η Πρέβεζα σε ζητήματα και θέματα υποδομών έχει μείνει στην δεκαετία του ‘70. Είναι κρίμα που ένας τόσο ιδιαίτερος και όμορφος Νομός δεν έχει την πολιτική υποστήριξη που του αρμόζει για να αλλάξουν τις υποδομές, τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img