Αναρτήθηκε στις:19-09-23 18:27

Σε Αστυνομία και Πυροσβεστική o Χρήστος Τσιρογιάννης και μέλη της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία»


Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας επισκέφτηκε σε μια πρωινή συνάντηση ο Δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος, Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη της Δημοτικής αρχής και μέλη της παράταξης.

Ο κ. Τσιρογιάννης στάθηκε για ακόμη μία φορά στη δεδομένη στήριξη του Δήμου σε θέματα αστυνόμευσης και πολιτικής προστασίας, τονίζοντας αρχικά την έως τώρα άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της οποίας τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και ορατά όπως για παράδειγμα, η καθοριστική συνδρομή του Δήμου με την δημιουργία νέου πυροφυλακίου, νέων αντιπυρικών ζωνών σε όλο το εύρος του Δήμου, αλλά και την διάθεση προσωπικού και μηχανημάτων όποτε ζητήθηκε.

Σχετικά με την συνάντηση με τον Σύλλογο Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, η συνάντηση, δεν περιορίστηκε μόνο στο εθιμοτυπικό πλαίσιο, αλλά επεκτάθηκε στην στήριξη και άριστη συνεργασία που έχει η Δημοτική αρχή με την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας μέσα και από την Δημοτική αστυνομία και ιδιαιτέρα με το Συμβουλευτικό κέντρο γυναικών του Δήμου, μέσα από κοινές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, με απόλυτο σεβασμό και διακριτικότητα. Μεταξύ άλλων απασχόλησαν και θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας αλλά και η υποστήριξη του Δήμου των θεατρικών του Συλλόγου των Αστυνομικών Υπάλληλων αλλά και την δημιουργία του χώρου στάθμευσης διπλά από το αστυνομικό μέγαρο.


Ο κ. Τσιρογιάννης κατά την διάρκεια των επισκέψεων τόνισε «Για άλλη μια φορά βρέθηκα με τους ανθρώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μια αγαστή συνεργασία και αυτό μας βοήθησε να βρούμε λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα της Άρτας και να προστατεύσουμε την πόλη μας, αλλά και σε ζητήματα που να έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον κλάδο συμβάλλοντας άμεσα και έμμεσα στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Σ' αυτή την κατεύθυνση είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και στο άμεσο μέλλον».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img