Αναρτήθηκε στις:13-09-23 10:36

Βασίλης Ζιώβας: Καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά με δύναμη και αλληλεγγύη!


Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στέλνει προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μέσω ανακοίνωσης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Άρτας με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Ζιώβας. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εκφράζουμε τις πιο εγκάρδιες ευχές, στους μαθητές τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για υγεία, δύναμη και αντοχή στο έργο που έχετε μπροστά σας.

Η έναρξη της φετινής χρονιάς βρίσκει χιλιάδες εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές να δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες και τις πυρκαγιές σε αρκετές περιοχές της χώρας μας.

Από την πλευρά μας εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας. Είμαστε στο πλευρό σας και ενώνουμε τη φωνή μας με τις διεκδικήσεις σας, έτσι ώστε να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τις αποζημιώσεις, την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε όλες τις πληγείσες περιοχές, καθώς και για τη διασφάλιση της ασφαλούς και ομαλής έναρξης και λειτουργίας των σχολείων και όλων των εκπαιδευτικών δομών.

Ξέρουμε πολύ καλά τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΜΑΘΗΤΈΣ, οι ΓΟΝΕΊΣ και οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΊ.

Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο μεγάλες και να φαντάζουν οι δυσκολίες, υπάρχει διέξοδος.

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να μετατρέψουμε την υπαρκτή ανησυχία μας σε οργανωμένο αγώνα, διεκδικώντας τη μόρφωση και τη ζωή που πραγματικά μας αξίζει.

Να διαμορφώσουμε τους όρους έτσι ώστε εμείς και οι επόμενες γενιές να μπορούμε να ζούμε απολαμβάνοντας τα σημαντικά επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Να απολαμβάνουμε δουλειά με δικαιώματα. Να θέσουμε τις βάσεις για να ζήσουμε ειρηνικά, με σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης με τους άλλους λαούς».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img