Αναρτήθηκε στις:07-06-23 18:48

Τζ. Ταπραντζή: «Η επόμενη μέρα οφείλει να είναι διαφορετική»


Την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση προς την Δημοτική Αρχή έστειλε η Τζένη Ταπραντζή, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση», σχετικά με την κατάρρευση της ξύλινης πεζογέφυρας στο Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας.

«Και έμελλε η κατάρρευση μιας ξύλινης πεζογέφυρας στο Παραποτάμιο Πάρκο της πόλης μας να μας κάνει "διάσημους" στο πανελλήνιο.

Άξιζε τον κόπο;

Άξιζε θα απαντήσουμε εμείς, γιατί ελπίζουμε ότι δόθηκε η αφορμή να ξεκινήσει μια κουβέντα για την επόμενη μέρα.

Γιατί αυτή η αδιαφορία, αυτή η καθυστέρηση αποφάσεων, αυτή η εύκολη "μετατόπιση" ευθυνών είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Δημοτική Αρχή.

Ξεχάστηκε η δεύτερη γεφύρωση (έργο πνοής για τον κάμπο μας) και ίσως την ξαναθυμηθούμε όταν θα υπάρξει πρόβλημα με την υπάρχουσα.

Ξεχάστηκε το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της πόλης, που για να υλοποιηθεί θα πρέπει να περάσουν μήνες (και εύχομαι να μη το μας το θυμίσει κάποιο ατύχημα!).

Ξεχάστηκε η Άνω Πόλη, ξεχάστηκαν οι παιδικές χαρές, ξεχάστηκαν τα έργα της καθημερινότητας, οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις, το θεατράκι του Κάστρου, ξεχάστηκαν πολλά. Και κυρίως ξεχάστηκε να υπάρξει ένα σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου μας σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ας αρχίσουμε λοιπόν να σκεφτόμαστε ποιοί μπορούν να φέρουν μια πραγματική "αλλαγή" στο Δήμο μας.

Η επόμενη μέρα οφείλει να είναι διαφορετική!

Με νέο αέρα, με νέες ιδέες με διαφορετική φιλοσοφία διοίκησης!

Χωρίς μιζέριες, χωρίς πισωγυρίσματα!

Από εμάς εξαρτάται!».



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img