Αναρτήθηκε στις:24-05-23 11:22

Κοσμάς Βούλγαρης: Νέο στοίχημα, με όρους επαυξημένης εκλογιμότητας


Στο πλευρό του πολυνίκη περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023Από τον Δημήτρη Λ. Ντούλα/Ειδική συνεργασία


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικολάου Σκουφά και επικεφαλής της παράταξης "Ανάπτυξη Δημοτών" Κοσμάς Βούλγαρης, επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του στη διεύρυνση της εκλογικής βάσης, μέσα από την απόφαση του να συστρατευθεί στον πρώτο βαθμό στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, στο πλευρό του πολυνίκη περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Μια κλειδωμένη υποψηφιότητα.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση 1ου στην παλιά Νομαρχία και 2ου βαθμού στον δήμο πρώην Αράχθου νυν Ν. Σκουφά και θα συνεχίσει σε ένα πεδίο γνωστικού αντικειμένου διεκδικώντας την «πρώτη γραμμή» όσον αφορά την θεσμική ευθύνη. Εμπειρία και κινητικότητα, σε συνδυασμό με κέφι και χρόνο έντασης δουλειάς! Η τοπική αυτοδιοίκηση άλλωστε είναι υπεύθυνη για μια σειρά ζωτικών υπηρεσιών για ανθρώπους και επιχειρήσεις σε καθορισμένες περιοχές. Η τοπική αυτοδιοίκηση αγγίζει τις ζωές όλων, καθημερινά. Για να συμφωνήσουν και να υλοποιήσουν τις τοπικές προτεραιότητες χρειάζεται η ιδέα “της συνδυασμένης αρχής” στην διεκδίκηση, μέσα από νέα κινητικότητα και εμπειρία ή επικαιροποίηση του ανταγωνισμού προσφοράς των προσώπων, που υπηρέτησαν τον ήδη θεσμό.

Η απόφαση του κ. Βούλγαρη να αλλάξει ταχύτητα στο αυτοδιοικητικό πεδίο και μάλιστα σε συνδυασμό νίκης είναι θετική για τον ίδιο, αφού είναι ήδη ενεργός και ξέρει τα θέματα, διότι πετυχαίνει την νέα προοπτική, ενισχύει την παραταξιακή συσπείρωση σε πολιτικοποιημένες περιφερειακές εκλογές που λειτουργούν ως “δείκτης”, βάζει ατζέντα εντοπιότητας μέσα από δράση στα υψηλά κλιμάκια πολιτικής και δίνει νέα “κοινωνική δυναμική”!!!

Ο κ. Βούλγαρης θα θέσει "προς δοκιμή" και έγκριση το νέο του στοίχημα, με όρους επαυξημένης εκλογιμότητας. Θα ακολουθήσει μέχρι τον Οκτώβριο, (με ορόσημο το τέλος των εθνικών εκλογών) ως ήδη θεσμικός, μια «νέα στρατηγική» να θέτει στόχους εντός και εκτός, διαμοιράζοντας τον χρόνο και σε υψηλότερα κέντρα εξουσίας όπως η πρωτεύουσα της Ηπείρου ή στο κομμάτι του άλλοτε δ. Αράχθου με εξορμήσεις σε όλο το εύρος του Ν. Σκουφά και πλέον και στον Μητροπολιτικό δήμο Αρταίων και στους Ορεινούς δήμους. Θα κινηθεί “για λόγους του τακτικού πλεονεκτήματος” στους κύκλους καθημερινότητας αλλά και στα ΜΜΕ ή στην κοινωνική δικτύωση αξιοποιώντας και αυτό το εργαλείο, σε προτάσεις για ζητήματα της περιοχής πλέον συνολικά, ώστε να «στοχοθετεί» την «ατζέντα εντοπιότητας» και τις νέες προτεραιότητες, σε επίπεδο νομού Άρτας!img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img

img

img

img

img

img