Αναρτήθηκε στις:23-05-23 17:10

Τα χαρακτηριστικά της «έντονης τοπικότητας» με «αιχμή» τον Σωτήρη Χρηστούλη


«Συμπαίκτης Σταθερού Αθροίσματος»Από τον Δημήτρη Λ. Ντούλα/Ειδική συνεργασία


Η «localization» και η τοπική ψηφοφορία σύμφωνης γνώμης, δείχνει πως ο Αντιδήμαρχος Έργων, Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας και Χωροταξίας (Δ.Ε. Αρταίων), Σωτήρης Χρηστούλης και στο «μομέντουμ» θεωρείται από τους υπερχρονικούς νικητές της τοπικής σκηνής, με θέσεις ευθύνης στον Δήμο Αρταίων.

Δοκιμάστηκε θετικά εκτός από τα 2 χρόνια (2019-2021) στο Δ.Σ. Αρταίων και ως Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας - Παιδείας - Αθλητισμού - Πολιτισμού (ΚΚΜΠΑΠ), και πριν ενσωματωθεί στην παράταξη «Αρτινών Συνεργασία», διατέλεσε επί 16 συναπτά έτη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων, 6 χρόνια Αντιδήμαρχος σε διάφορες θέσεις και 2 χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Άρτας.

H «νενομισμένη διαβεβαίωση» στην Άρτα, δηλαδή η «localization» εκλογική ψηφοφορία σύμφωνης γνώμης, είναι διαχρονική για τον Άμισθο Αντιδήμαρχο Έργων, Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας και Χωροταξίας (Δ.Ε. Αρταίων) Σωτήρη Χρηστούλη και υποδηλώνει πως θα παραμείνει και το 2023 στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στον Μητροπολιτικό Δήμο Αρταίων, «Συμπαίκτης σταθερού αθροίσματος» και με ενισχυόμενο ρόλο!

Αυτό είναι ένα πιο άμεσο είδος πολιτικής, όπου οι αυτοδιοικητικοί βάζουν τους εαυτούς τους στην πρώτη γραμμή και ζητούν να τους ακολουθήσουν οι πολίτες. «Mπετονάρει» έτσι ψηφοφόρους και δεν δημιουργεί φυγόκεντρες τάσεις...

Στην πολιτική μια έξυπνη στρατηγική μπορεί να μετατραπεί σε κάποιο είδος "διαρκούς πλεονεκτήματος" αφού δεν έχασε εκλογική μάχη συμμετοχής, γιατί ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της «έντονης τοπικότητας» της αυτοδιοίκησης.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img

img

img

img

img

img